Garden of Sweets

Celebrating love with edible art

Gefeliciteerd lovebirds, jullie gaan trouwen!

Bij een prachtige moderne bruiloft hoort natuurlijk niet zomaar een bruidstaart maar een magisch statement piece.

Als jullie op zoek zijn naar meer dan ‘gewoon een taart’ dan ben je hier op de juiste plek.
Cake artist Lorena creëert met veel liefde en toewijding voor perfectionisme jullie one-of-a-kind bruidstaart, wat je terug ziet in zowel de adembenemende looks als de waanzinnige smaak. Geheel op jullie wensen afgestemd en in de kenbare Garden of Sweets stijl. Een bruidstaart die jullie en de gasten niet zullen vergeten omdat letterlijk alle zintuigen geprikkeld worden.

Garden of Sweets is inmiddels binnen de top van de Nederlandse trouwbranche een gevestigd begrip. De tiny cake studio is gelegen in Maastricht maar bezorgt in heel Nederland en het grens gebied rondom Maastricht.

Wanneer boek je je bruidstaart? Dit doe je zodra jullie je trouwdatum hebben vastgelegd.
Iedere taart wordt met ontzettend veel liefde en creativiteit gemaakt geheel aangepast aan jullie wensen. Om deze hoge kwaliteit en exclusiviteit te behouden worden er maar een beperkt aantal bruidsopdrachten aangenomen

Hierdoor raakt de agenda vaak ruim een jaar op voorhand volgeboekt en in de populaire zomermaanden vaak al anderhalf tot twee jaar vooruit. Je kunt dus nooit vroeg genoeg zijn.

Good to know! Deze exclusieve bruidstaarten en sweets die hoofdzakelijk ziet, vallen binnen het tweede pakket; The Statement Piece en beginnen bij een minimum van 50 pers en een minimale besteding van 1.200,- euro. Het grootste gedeelte van mijn werk wat je ziet, valt binnen het tweede en derde prijspakket.

Lets celebrate love

 

Vanaf 999 euro bij 50 pers.

Bij 75 personen is het 1.499 and so on…

The statement piece

Vanaf 1.200 euro bij 50 pers.

Bij 75 personen is het 1.800 and so on…

Take my breath away

Vanaf 1.450 euro bij 50 pers.

Bij 75 personen is het 2.175 and so on…

Hoe gaan we verder te werk?

Om te beginnen ontvang ik graag van jullie zoveel mogelijk details, als er al andere leveranciers gekozen zijn hoor ik dat ook graag; denk aan de fotograaf, bloemen etc.

Indien jullie al een idee hebben van wat jullie willen zou ik deze graag zien, ook van wat jullie vooral niet willen.
Ik zal dan een verborgen Pinterest  bord aanmaken waarop jullie je wensen kunnen aangeven omtrent de taart, de stijl van jullie bruiloft en het kleuren palet. Op die manier kunnen we zien of jullie wensen bij het aanbod en de stijl van Garden of Sweets passen en binnen het budget.

Als er een match is plannen we een video meeting in om elkaar zo te leren kennen en alle details te bespreken en tot het uiteindelijke ontwerp voor de taart van jullie dromen te komen. Ook bespreken we dan de smaken en geef ik jullie advies aan de hand van jullie wensen welke smaakcombinaties perfect samengaan en een aanrader zijn voor jullie om te proeven.

Vanuit hier kiezen we wat jullie gaan proeven middels een wedding tasterbox die jullie toegezonden krijgen om op jullie gemak zonder tijdsdruk jullie uiteindelijke smaak te kiezen. De kosten voor de proeverij zijn 59,50 als koppel, welke indien akkoord van de prijs in mindering gebracht wordt.

Na onze meeting ontvangen jullie een schriftelijke offerte, welke 14 dagen geldig is en waarbij om te bevestigen een 50% aanbetaling gedaan dient te worden om vervolgens het resterende bedrag uiterlijk 1 maand voorafgaand aan de bruiloft te voldoen.

Liefs, Lorena

Preferred Suppliers

In de afgelopen jaren heb ik vaak samen mogen werken met de beste creatievelingen in deze branche. Als ik een ding heb gemerkt is dat je het verschil gelijk ziet en proeft als er een wedding team staat die op 1 lijn ligt en op elkaar in gespeeld zijn. Graag stel ik jullie aan een aantal van deze toppers voor om jullie dag af te maken. Ik denk altijd graag met jullie mee, dus schroom niet om tips te vragen, ik deel ze met alle liefde!

Prijslijst

Exclusive custom cakes > Prijs op aanvraag

Letter/ Cijfer cookiecake 75,- p.st.
Cakepopsicles v.a. 4,75
Tartelettes v.a. 5,00
Mini kwarktaartjes v.a. 4,25
Macarons v.a. 2,50
Cupcakes L/S v.a. 3,75/3,25
Donuts L/S v.a. 3,95/2,95
Choco Oreo pyramids v.a. 2,25

Alle prijzen zijn vanaf prijzen en niet de definitieve prijzen.
(afhankelijk van de extra wensen kunnen er supplementen gerekend worden)

Portfolio

Wedding

Celebration

Sweets

Strawberry - Chocolate

Strawberry Dream

Mango - Passionfruit

Summer Explosion

Vanilla - Blueberry

Wild Forest

Banana - Chocolate

Heavenly Fruits

8 favorite

Flavour Combinations

Strawberry - Chocolate

Strawberry Dream

Mango - Passionfruit

Summer Explosion

Vanilla - Blueberry

Wild Forest

Banana - Chocolate

Heavenly Fruits

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact op!