Garden of Sweets

In the Spotlights

Een stukje uit Endless Magazine..

“Wat typeert Garden of Sweets? Taarten en sweets met een hoog wow-gehalte, precies wat je wilt op je grote dag. Niet de geijkte fondant taarten van weleer maar juist van binnen en buiten wordt er fluweelzachte botercreme. Inside and out not your average cake”
 
De binnenkant minstens zo belangrijk als de buitenkant. Bijna alles wordt zelf vers en met liefde gemaakt en dat proef je terug in zowel de smaak als de textuur van deze niet alledaagse zoete zondes. Met een voorliefde voor bijzondere smaken en combinaties serveer je je gasten iets unieks. In de strakke afwerking zowel aan de buiten als binnenkant zie je mijn perfectionisme terug en dat zorgt voor die mooie plaatjes bij het aansnijdt moment.
 
In de bijzondere decoratie komt mijn oog voor detail en gevoel voor styling terug. Gaan jullie voor een niet alledaagse en unieke bruiloft dan past Garden of Sweets daar perfect bij. Een van mijn veel gebruikte motto’s is; Garden of Sweets doesn’t do average!
Dit varieert van druk versierd naar minimalistische taarten. Rustig in kleur of juist een kleurenexplosie. Alles wordt geheel naar wens ontworpen en gemaakt waardoor je altijd een unieke edible eyecatcher hebt. Een lust voor het oog én onvergetelijke smaaksensatie is waar Garden of Sweets voor staat kortom; Sweets to be remembered.
 
Naast taarten en ander lekkers is een van de signature dishes de bijzonder mooie en opvallende cakepopsicles. Anders dan de cakepops die je voorheen zag qua look. Ze zijn groter wat meer mogelijkheden voor decoratie geeft en daar weet het creatieve brein van Garden of Sweets wel raadt mee! Het is een smeuïg stukje cake in smaak naar keuze op een stokje omhult door een laagje heerlijke chocolade. Denk aan chocolate/peach een red velvet white chocolate of juist een lemon poppyseed meringue cakepopsicle. De structuur komt het meest overeen met een brownie en wie zegt daar nou nee tegen! Je kan er echt alle kanten mee op qua designs en zo een bijzondere lekkernij aan je gasten presenteren. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Video afspelen

Interview PartyYard Celebration services

“In Maastricht vind je niet alleen heerlijke vlaaien, maar ook deze toffe bakster die geniet van het leven, samen met haar familie en vrienden. We mochten in de gezellige tuin van Lorena aanschuiven. Ze is bakster én stewardess, maar hoe is haar smakelijke avontuur begonnen?”

Blogs & Artikelen

Holistik.nl

Holistisch trouwen: 5 tips voor een holy wedding met een duurzaam tintje.


Lees meer

Thelane.com

An ancient Château in The Netherlands, transformed into a moody reception spilling with wild, rambling blooms.

Lees Meer

Zankyou.nl

Een prachtig bruidspaar tussen de wijnranken in een buitenland setting met volop romantiek! Laat je inspireren door deze fantastische vineyard shoot!

Lees Meer

Thetruebride.com

Tuscany heartbeats - inspiration for a boho wedding like in Tuscany.


Lees Meer

Trouwbeleving.nl

van ceremonie in het Wereldmuseum tot diner en feest in Kloosterhotel Willeborghaeghe.

Lees meer

Girlsofhonour.nl

Deze originele trouwceremonie heeft een toffe, vintage retro uitstraling. Best romantisch toch?

Lees Meer

Zankyou.nl

Een prachtig bruidspaar tussen de wijnranken in een buitenland setting met volop romantiek! Laat je inspireren door deze fantastische vineyard shoot!

Lees Meer

Thetruebride.com

Tuscany heartbeats - inspiration for a boho wedding like in Tuscany.


Lees Meer