Garden of Sweets Academy

Take it to the next level

Hi Cake-lover!

Of je nu je vrijetijd cake decorating skills wilt upgraden of dat je naast je huidige baan of wellicht al volledig fulltime als baker/caker werkt en ervan droomt om je onderneming naar the next level te tillen zodat je kunt leven van je passie zonder je langer een slag in de rondte te werken voor een habbekrats. De Garden of Sweets Online Cake Academy is voor jou the place to-be

Inmiddels start in februari de derde groep met het Cake Business Mentorship traject. Ontvang jij de nieuwsbrief dan ben jij de eerste die via het webinar The Start of Change de kans heeft om in te stappen. Indien er nog plekken beschikbaar zijn worden de deuren voor de rest geopend om in te stappen in dit exclusieve en complete Cake Business Mentorship traject, hét traject om je business next level te tillen en eindelijk jouw droomleven te gaan waar maken!

Academy

Op dit moment richt ik me in de GOS Academy volledig op het coachen en begeleiden van enthousiaste dames die hun cake business naar de next level willen tillen. Dit doen we middels een 6 maanden coaching traject; het Cake Business Mentorship. Het is een online groep coaching  met online leeromgeving en het belangrijkste… een life long community waarin elkaar helpen, steunen en aanmoedigen centraal staat. Niet langer alleen ervoor staan maar met je business sidekicks &  collega vriendinnen aan je zijde.

Ik zal je alles leren wat ik in de afgelopen jaren zelf heb geleerd in uren van trial & error, boeken, cursussen, online schools en coaching trajecten.  Al mijn kennis gebruik ik om jullie die tijd en moeite te besparen en de snelweg naar succes te nemen!

Daarnaast vind je in de Garden of Sweets Academy binnenkort online video lessen die je thuis in je eigen tempo kunt volgen om naast je basis ook je decoratie technieken en skills met een behoorlijk ruim repertoire uit te breiden. Deze zijn momenteel alleen beschikbaar voor CBM members.

Coaching

Denk aan een intensief coachings traject met een online leeromgeving met video’s, e-book,  downloads, spreadsheets, masterclasses, 1:1 coaching sessies en daarnaast een groeps mastermind waarin je met je mede coachees en mij erbij kunt sparren en bespreken hoe je opdrachten verlopen en eventueele obstakels uit de weg te gaan en je eigen stem te vinden binnen deze caker community.

Zoals je al leest; dit is geen average online school of coaching traject, zo compleet vindt je het nergens!

Ik kijk er naar uit om al mijn kennis met je te delen en je te zien groeien! Ieder op zijn eigen niveau en terms. Only YOU do YOU – and that is your strength!

Wil jij niet missen wanneer er weer nieuwe informatie over de Academy en het CBM traject bekend wordt? Laat dan je email achter voor de vrijblijvende nieuwsbrief!

Liefs, Lorena

Schrijf je in!

Laat je gegevens achter en ik hou je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen rondom de academy.