Garden of Sweets Academy

Take it to the next level

Hi Cake-lover!

Of je nu je vrijetijd cake decorating skills wilt upgraden of dat je naast je huidige baan of wellicht al volledig fulltime als baker/caker werkt en ervan droomt om je onderneming naar the next level te tillen zodat je kunt leven van je passie zonder je langer een slag in de rondte te werken voor een habbekrats. De Garden of Sweets Online Cake Academy is voor jou the place to-be

Momenteel is deze nog volledig in ontwikkeling maar kun je je wel al aanmelden voor de nieuwsbrief zodat als er meer bekend word je daarvan per email op de hoogte gehouden kunt worden.

Academy

In de Garden of Sweets Academy komen naast online video lessen die je thuis in je eigen tempo kunt volgen om naast je basis ook je decoratie technieken en skills met een behoorlijk ruim repertoire uit te breiden. Er zullen individuele lessen gevolgd kunnen worden of cake designpakketten aangeboden worden.

Daarnaast ga ik starten met een coachings traject waarin ik met een kleine groep 3 tot 6 maanden aan de slag ga om jouw business naar de next level te tillen. Ik zal je alles leren wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd in uren van trial & error, boeken, cursussen, online schools en coachings trajecten. Al mijn kennis zal ik gebruiken om jullie die tijd en moeite te besparen en gelijk met je bedrijf op te schalen.

Coaching

Denk aan een intensief coachings traject met video’s en spreadsheets, masterclasses, 1:1 coaching sessies en daarnaast een groeps mastermind waarin je met je mede coachees en mij erbij kunt sparren en bespreken hoe je opdrachten verlopen en eventueele obstakels uit de weg te gaan en je eigen stem te vinden binnen deze caker community.

Zoals je al leest; er is een heleboel op komst!

En ik kijk er naar uit om al mijn kennis met jullie te delen en jullie te zien groeien! Ieder op zijn eigen niveau en terms. Only you do you – and that is your strength!

Ik werk er achter de schermen hard aan door en kan niet wachten om te starten!

Wil jij niet missen wanneer er meer informatie over de Academy bekend wordt? Laat dan je email achter voor de vrijblijvende nieuwsbrief!

Liefs, Lorena

Schrijf je in!

Laat je gegevens achter en ik hou je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen rondom de academy.