Garden of Sweets Academy

Take it to the next level

Hi Cake-lover!

Of je nu je vrijetijd cake decorating skills wilt upgraden of dat je naast je huidige baan of wellicht al volledig fulltime als baker/caker werkt en ervan droomt om je onderneming naar the next level te tillen zodat je kunt leven van je passie zonder je langer een slag in de rondte te werken voor een habbekrats. De Garden of Sweets Online Cake Academy is voor jou the place to-be

Inmiddels in oktober de vierde groep met het Cake Business Mentorship traject gestart. Wil jij de eerste zijn om op de hoogte te zijn wanneer de deuren zich weer openen en een plek te bemachtigen voor het exclusieve webinar The Start of Change. De plek waar je als eerste het aanbod hoort en je de kans krijgt om in te stappen. Of andere nieuwtjes te ontvangen over dit exclusieve en complete Cake Business Mentorship traject, hét traject om je business next level te tillen en eindelijk jouw droomleven te gaan waar maken! Zorg dan dat je jezelf aanmeldt voor de GOS Academy nieuwsbrief!

Academy

Op dit moment richt ik me in de GOS Academy volledig op het coachen en begeleiden van enthousiaste dames die hun cake business naar de next level willen tillen. Dit doen we middels een 6 maanden coaching traject; het Cake Business Mentorship. Het is een online groep coaching  met online leeromgeving en het belangrijkste… een life long community waarin elkaar helpen, steunen en aanmoedigen centraal staat. Niet langer alleen ervoor staan maar met je business sidekicks &  collega vriendinnen aan je zijde.

Ik zal je alles leren wat ik in de afgelopen jaren zelf heb geleerd in uren van trial & error, boeken, cursussen, online schools en coaching trajecten.  Al mijn kennis gebruik ik om jullie die tijd en moeite te besparen en de snelweg naar succes te nemen!

Daarnaast vind je in de Garden of Sweets Academy binnenkort online video lessen die je thuis in je eigen tempo kunt volgen om naast je basis ook je decoratie technieken en skills met een behoorlijk ruim repertoire uit te breiden. Deze zijn momenteel alleen beschikbaar voor CBM members.

Coaching

Denk aan een intensief coachings traject met een online leeromgeving met video’s, e-book,  downloads, spreadsheets, masterclasses, 1:1 coaching sessies en daarnaast een groeps mastermind waarin je met je mede coachees en mij erbij kunt sparren en bespreken hoe je opdrachten verlopen en eventueele obstakels uit de weg te gaan en je eigen stem te vinden binnen deze caker community.

Zoals je al leest; dit is geen average online school of coaching traject, zo compleet vindt je het nergens!

Ik kijk er naar uit om al mijn kennis met je te delen en je te zien groeien! Ieder op zijn eigen niveau en terms. Only YOU do YOU – and that is your strength!

Wil jij jezelf al op de wachtlijst zetten om als eerste te horen wanneer de deuren weer openen voor een nieuwe groep voor het Cake Business Mentorship traject die dit najaar weer start en nieuwe informatie over de Academy ontvangen? Laat dan je email achter voor de vrijblijvende wachtlijst & nieuwsbrief!

Liefs, Lorena

Schrijf je in!

Laat je gegevens achter en ik hou je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen rondom de academy.